Projectweek 'Techniek Talent'Maandag 1 mei is de projectweek 'Techniek Talent' geopend op beide locaties. De komende twee weken zullen alle groepen volop aan de slag gaan met dit onderwerp. De werkgroep, bestaande uit leerkrachten en ouders/verzorgers, hebben een zeer gevarieerd programma samengesteld. Van workshops 'proefjeslokaal', 'drone' en 'banden plakken' tot een keur aan excursies naar bedrijven in de technieksector en zelfs een bezoek aan het leerlingenlab bij de Universiteit Twente! Daarnaast worden er extra lessen techniek in de klassen gegeven. Gelukkig zijn er veel ouders/verzorgers die zich als vrijwilliger hebben aangemeld om te helpen of mee te rijden. We hebben er zin in!

Het beloven twee leuke maar vooral ook leerzame weken te worden! Houdt u het foto-album in de gaten?

De eerste foto's van het ontwerpen van een 'kettingreactie' zijn al te vinden in het foto-album. Alle groepen 1 t/m 7 zullen namelijk gezamenlijk per jaargroep een kettingreactie ontwerpen, maken en hiervan een video opnemen. Groep 8 zal de kettingreatie zelfs live uitvoeren tijdens de open avond. 

U komt toch ook op de open avond? Deze is op donderdag 11 mei van 17:30-19:30 uur op de onderbouw- en bovenbouwlocatie. In alle klaslokalen en gezamenlijke ruimtes zijn de creaties en foto's van excursies van de leerlingen dan te bewonderen! Er is ook wat lekkers voor u en de kinderen. We hopen u dan te zien!

IMG 6977

 

Neem contact met ons op

Onderbouwlocatie
Margrietlaan 1, 7468 AN  Enter
Tel. 0547 - 38 16 47

                                              directie@detalenter.nl

Bovenbouwlocatie
Dorpsstraat 129, 7468 CJ  Enter         
Tel. 0547 - 38 16 47