iPads en een nieuwe computerruimteEr is de afgelopen periode bij de bovenbouwlocatie hard gewerkt om een computer-/ toneelruimte te creƫren. In de nieuwe ruimte kunnen we voorstellingen geven en staan nu 30 vaste computers waar we met een hele groep tegelijk kunnen werken. Rolien Kollenstart maakt bijvoorbeeld ook gebruik van deze ruimte om typles te geven aan de kinderen van groep 6.

Er zullen dit jaar voorstellingen door de groepen worden gegeven, dit kan nu door de nieuwe computer-/ toneelruimte ook aan de bovenbouwlocatie en daar zijn we heel erg blij mee! Hoe dit georganiseerd gaat worden en wanneer dit gaat plaatsvinden, zal binnenkort bekend worden gemaakt.

De school heeft, na een grondige oriƫntatie tijdens het vorige schooljaar, 52 iPads aangeschaft die we in de groepen 1 t/m 8 gaan inzetten. De drie kleutergroepen hebben 12 iPads ter beschikking. De overige iPads zullen in de groepen 3 t/m 8 worden gebruikt. De eerste ervaringen door zowel leerkrachten als leerlingen zijn positief. De leerkrachten zijn inmiddels ook getraind in het gebruik en (didactisch) verantwoord inzetten van de iPads.

Hieronder ziet u enkele foto's waarop de kinderen van groep 6b en 7a respectievelijk met de iPads en in de computerruimte aan het werk zijn.ipads 1


ipads 2


pc ruimte 1


pc ruimte 2

Neem contact met ons op

Onderbouwlocatie
Margrietlaan 1, 7468 AN  Enter
Tel. 0547 - 38 16 47

                                              directie@detalenter.nl

Bovenbouwlocatie
Dorpsstraat 129, 7468 CJ  Enter         
Tel. 0547 - 38 16 47