Een nieuwe school, een nieuwe websiteWelkom op de nieuwe website van De Talenter!

Een nieuwe school vraagt om een nieuwe website. In dit bericht vertellen we u kort het doel en de opzet van onze website.

Het doel van onze website www.detalenter.nl is het informeren van en het communiceren met (toekomstige) ouders en leerlingen van onze school.

Op de website vindt u veel informatie over praktische zaken op onze school. Ook zijn er regelmatig actuele berichten te vinden en natuurlijk de foto's in het foto-album. Daarnaast vindt u ook beleidsdocumenten en schoolformulieren die u soms nodig heeft.

Deze website is zodanig opgezet dat deze zich automatisch aanpast aan het apparaat waarmee u de website opent. We vinden dit een vereiste voor een nieuwe schoolwebsite, daar ouders (en leerlingen) steeds meer gebruikmaken van smartphones en tablets.

Op de homepage staan diverse hyperlinks naar de informatiepagina's (de groene banner). U kunt op een symbool klikken om een pagina te openen. Ook vindt u op de homepage de meest actuele agenda-items. Onderaan de pagina staan de actuele berichten van onze school. We proberen deze regelmatig bij te werken.

Via de nieuwsbrief van oktober 2015 zullen we u de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het foto-album toesturen. Zo kunt u de foto's in het foto-album bekijken. In de nieuwsbrief van oktober 2015 vragen we u ook om uzelf in te schrijven op de website voor nieuws van onze school. Om u in te schrijven gaat u naar de homepage of naar de pagina 'Nieuwsbrieven'. U klikt vervolgens op de link bij de tekst 'Aanmelden nieuwsbrief'. Nadat u uw voornaam en achternaam en emailadres hebt ingevuld klikt u op 'Inschrijven'. Nadat u zich hebt ingeschreven ontvangt u automatisch alle nieuwsberichten van school.

Mocht u vragen of opmerkingen over deze website hebben of u vindt een niet werkende hyperlink, wilt u dit dan doorgeven aan onze websitebeheerder Joep Nijland (j.nijland@detalenter.nl)?

We wensen u veel kijk- en leesplezier!

Team De Talenter

Neem contact met ons op

Onderbouwlocatie
Margrietlaan 1, 7468 AN  Enter
Tel. 0547 - 38 16 47

                                              directie@detalenter.nl

Bovenbouwlocatie
Dorpsstraat 129, 7468 CJ  Enter         
Tel. 0547 - 38 16 47